نورپردازی نما با طناب در پیشبرد زیباسازی نمای ساختمان

نورپردازی نما با طناب در پیشبرد زیباسازی نمای ساختمان نورپردازی نما با راپل نمای هر ساختمانی در وهله نخست به عنوان هویت یک ساختمان بشمار می آید و تنها با…
اصلی ترین مسئله در راستای نورپردازی

نورپردازی نما با طناب در پیشبرد زیباسازی نمای ساختمان

نورپردازی نما با طناب در پیشبرد زیباسازی نمای ساختمان

نورپردازی نما با راپل

نمای هر ساختمانی در وهله نخست به عنوان هویت یک ساختمان بشمار می آید و تنها با مشاهده طراحی روشنایی و نورپردازی آن می توان به سطح کیفی و زیبایی ساختمان و برجستگی آن پی برد. در واقع نورپردازی نما با طناب ساختمان می تواند ارزش آن ساختمان را به مراتب تا حد اعلایی بالا ببرد. از طرف دیگر اگر نورپردازی در فضاهای باز و بیرون ساختمان مثل حیاط جلو و پشتی، چمنزارها و.. صورت پذیرد، باعث بالا رفتن سطح امنیت خانه می شود چرا که با پوشش دادن مناطق تاریک موجبات امنیت منطقه را فراهم نموده است.

نورپردازی در واقع همان روشنایی زیبایی است که از ریسه و لامپ ال ای دی تشکیل می گردد. ریسه بصورت یک شیلنگ پلاستیکی است که از رنگ شیشه ای برخوردار است و به اصطلاح بدان نور مخفی اطلاق می گردد. لامپ ال ای دی نیز بصورت پروژکتور روی نما قابل نصب است. نورپردازی نما با طناب به گونه ای صورت می گیرد که در واقع تمامی لامپ ها و ریسه ها به همدیگر از طریق سیم متصل می گردند. همان طور که گفته شد امروزه نورپردازی نما با طناب به سر زبان ها جاری شده است. این سیستم از طریق راپل یا کار با طناب در ساختمان های مرتفع بکار گرفته می شود

اصلی ترین مسئله در راستای نورپردازی نما با طناب

اصلی ترین مسئله در راستای نورپردازی

برای نحوه کار راپل ای مطلب رو بخونید راپل

مصرف انرژی از جمله مهمترین مسئله هایی است که در حوزه نورپردازی نما با طناب وجود دارد. در این زمینه باید اذعان داشت که تمامی سیستم های نورپردازی به خودی خود سبب افزایش هزینه برق مصرفی خواهند شد. پس باید درست ترین و به صرفه ترین شیوه را اتخاذ نمود. بهترین راهکار، نورپردازی قسمتی از نما بجای کل نماست. چرا که علاوه بر مزایای منحصر به فرد نورپردازی نما با طناب در ساختمان ها باید مواظب برآورد هزینه های بسیار زیاد آن نیز بود. پس با نورپردازی بخشی از ساختمان هم می توان چشم مردم را به خود معطوف داشت، ضمن اینکه هزینه کمتری پرداخته شده است.

ادامه اصلی ترین مسئله در راستای نورپردازی

از دیگر راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی، تعبیه سوئیچی روشن و خاموش نمودن چراغ ها در زمانی است که کسی در اطراف ساختمان نیست که می توان نسبت به خاموش کردن برخی از چراغ ها یا همه آن ها مبادرت ورزید تا میزان مصرف انرژی را تا حدودی کاست. موضوع مهم دیگری که در خصوص نورپردازی نما با طناب در ساختمان ها می بایست لحاظ گردد، نحوه استفاده به جا و صحیح و هدایت نمودن نور برای روشنایی ساختمان هاست. چرا که شیوه روشنایی نورها در نما بسیار حائز اهمیت است و می بایست برای جذب نمودن مردم به این ساختمان ها، نورهای منتشر شده از آن ها را درست و به شیوه ای هنرمندانه با گزینش رنگ های روشن و جذاب بکار بست.

گزینه های روشنایی در نورپردازی نما با طناب نما

گزینه های روشنایی در نورپردازی نما

هر چند که گزینه هایی روشن سازی بسیار زیادی در راستای نورپردازی نما با طناب در نمای ساختمان ها وجود دارد ولی در این مختصر به ذکر تنها 6 مورد آن ها بسنده می کنیم که عبارتند از:

  1. پروژکتور ال ای دی
  2. پروژکتور وال واشر LED
  3. چراغ دیواری
  4. چراغ حیاطی
  5. ریسه ال ای دی
  6. نئون فلکسی ۲۲۰ ولت نما

که در این بین با توجه به گستردگی مطلب تنها به ذکر پروژکتور ال ای دی به شکل مختصر می پردازیم و از ذکر سایر موارد خودداری می نماییم.

چراغ پروژکتور ال ای دی

این چراغ ها می توانند تمامی سطوح دیوار نمای ساختمان را از فاصله ای دور روشن سازند. همچنین در نورپردازی فضای باز به وفور از این چراغ ها استفاده می شود چرا که نیازمند نور با شدت بسیار زیاد هستند. روشنایی در مناطق بزرگ با شدت نور بالا از خاصیت های این نوع چراغ ها محسوب می شود.

نکات مهم چراغ پروژکتور برای نورپردازی ساختمان

از آن جایی که چراغ پروژکتور ال ای دی در نورپردازی نما با طناب در نمای ساختمان ها بسیار زیاد حائز اهمیت هستند؛ لذا در راستای نصب و راه اندازی این نوع چراغ ها و بهره جستن از آن ها برای روشن سازی نمای ساختمان می بایست به نکات زیر توجه و عنایت ورزیده شود:

  1. فاصله

این چراغ ها می بایست در فاصله به نسبت 75 درصد ارتفاع ساختمان ها نصب و راه اندازی گردد و فاصله دو پروژکتور نیز نباید بیش از دو برابر این میزان باشد.

  1. ارتفاع نصب

حداقل ارتفاع نیز می بایست نسبت به ارتفاع کل ساختمان مورد ارزیابی و سنجش قرار گیرد و ارتفاع نصب چراغ پروژکتوری نباید کمتر از 60 درصد کل ارتفاع باشد.

  1. زاویه و جهت

جهت نور می بایست به سمت نمای ساختمان باشد و در کل هر پروژکتور دست کم می بایست 60 درصد ارتفاع بالایی را هدف روشنایی قرار دهد. همچنین با بهره جستن از این پروژکتور با پایه های قابل تنظیم می توان زاویه و جهت را تغییر داد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست