چه مزایایی آب بندی نما و عایق در آمل دارد؟

آب بندی نما و عایق در آمل چه مزایایی دارد؟ آب بندی نما و عایق در آمل به کمک تجهیزات پیشرفته انجام می شود. با توجه به اینکه امروزه بخش…
آب بندی نما و عایق در آمل چه مزایایی دارد؟

آب بندی نما و عایق در آمل چه مزایایی دارد؟

آب بندی نما و عایق در آمل به کمک تجهیزات پیشرفته انجام می شود. با توجه به اینکه امروزه بخش قابل توجهی از نماهای ساختمانی در نوع کامپوزیت و شیشه طراحی و ساخته می شوند، آب بندی این نماها اهمیت بسیار زیادی دارد. زمانی که لاستیک بین شیشه ها به هر دلیلی از بین می رود، آب بندی نماهای شیشه ای اهمیت بسیاری پیدا می‌کند. در مورد نماهای کامپوزیت نیز زمانی که لاستیک بین شیت های کامپوزیت از بین می‌رود، آب بندی نما در اولویت قرار می گیرد.

در بیشتر موارد آب بندی نما و عایق در آمل به کمک چسب انجام می شود. این چسب ها از مواد مناسبی تهیه شده اند که می توانند آب بندی نما را به شکل سرعتی و در نوع قدرتی انجام دهند. با این وجود، این چسب ها از نظر کیفیت مواد تشکیل دهنده تفاوت قابل توجهی با هم دارند. ضمن اینکه هر کدام از این چسب ها با توجه به ویژگی ها و خصوصیاتی که دارند، برای بعضی از نماها و ساختمان ها گزینه مناسبی خواهند بود.

چسب های آب بندی نما و عایق در آمل

به طور کلی چسب های آب بندی نما و عایق در آمل به سه گروه اصلی تقسیم می شوند. چسب های پلی اورتان، چسب های سیلیکونی و چسب های آکریلیک از نمونه چسب هایی هستند که برای آب بندی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. چسب های آکریلیک با توجه به ویژگی هایی که دارند، در میان سایر مواد آب بندی نمای ساختمان گزینه چندان مناسبی نیستند. امروزه این چسب ها به دلیل عدم انطباق با سایر سطوح ساختمانی مورد استفاده قرار نمی گیرند و جزء مواد منسوخ شده به حساب می آیند.

آب بندی نما و عایق در آمل به کمک چسب های سیلیکونی نیز گزینه چندان مناسبی نیست. چسب آکواریوم نمونه‌ ای از چسب های سیلیکونی است. این نوع چسب در میان سایر چسب های سیلیکونی بسیار معروف و شناخته شده می باشد. سیلیکون ها به گونه ای طراحی و تولید شده اند که از چسبندگی قابل توجهی برخوردار هستند. ضمن اینکه انعطاف مناسبی نیز برای پوشش درز و شکاف های به وجود آمده بر روی نمای ساختمان دارند. مقاومت قابل توجه چسب های سیلیکونی نیز آن را به یک گزینه متوسط برای آب بندی نما و عایق در آمل تبدیل کرده است. چون این چسب ها در برابر فشار و رطوبت مقاومت خوبی دارند.

با این وجود گزینه چندان مناسبی برای آب بندی نمای ساختمان نیستند. چرا که در برابر عواملی همچون گرد و غبار، کشش، پارگی، شرایط جوی و عوامل بیرونی مقاومت متوسطی دارند. یعنی عمر در نظر گرفته شده برای این نوع از چسب های آب بندی تقریباً برابر با ۶ ماه است. در نتیجه استفاده از چنین چسب هایی برای استحکام و دوام نمای ساختمان گزینه مناسبی نخواهد بود و مشتریان را مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری خواهد کرد.

C:\Users\Norozian\Downloads\447818054_147312.jpg

مزایای آب بندی نما و عایق در بابلسر با طناب

مزایای آب بندی نما و عایق در آمل با چسب پلی اورتان

چسب های پلی اورتان گزینه مناسبی برای آب بندی نما و عایق در آمل هستند. این چسب ها می توانند نماهای کامپوزیت و شیشه ای را به شکل مناسبی آب بندی کنند. اول اینکه چسب های پلی اورتان استحکام و دوام خوبی در برابر عوامل جوی و بیرونی همچون انواع آلاینده ها، گرد و غبار، اشعه ماورابنفش، مواد زیست محیطی، کپک، میکروارگانیسم ها، قارچ ها و غیره دارند. دوم اینکه چسب های پلی اورتان در برابر رطوبت و آب فراوان نیز مقاومت قابل توجهی از خود نشان می دهند. در نتیجه نماهایی که به کمک چسب های پلی اورتان پوشش داده شده اند، به راحتی پاکسازی و تمیزکاری می شوند. در واقع استفاده از آب فراوان با فشار بالا برای شستشوی نماهایی که با این نوع چسب ها عایق بندی شده اند، هیچ مشکلی به همراه نخواهد داشت و باعث تخریب نمای ساختمان نیز نخواهد شد.

آب بندی نما و عایق در آمل مقرون به صرفه و اقتصادی

استفاده از چسب های پلی اورتان برای آب بندی نما و عایق در آمل نشان می‌دهد که این چسب ها با توجه به ویژگی ها و خصوصیاتی که دارند، می توانند گزینه کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه برای پوشش درز و شکاف نمای ساختمان باشند. این مسئله در مورد شهرهای شمالی که به شکل مداوم و مکرر بارش را تجربه می کنند، در اولویت به مراتب بیشتری قرار دارد. ضمن اینکه مسئله آب بندی نمای ساختمان را برای اهالی مردم شمال کشور مقرون به صرفه تر و اقتصادی تر خواهد کرد.

آب بندی نما و عایق در آمل در کمترین زمان ممکن

زمانی که برای آب بندی نمای ساختمان چسب پلی اورتان را انتخاب می کنید، می توانید با یک تیر دو نشان بزنید. اول اینکه یک پوشش و محافظ مناسب را با قیمت عالی انتخاب می کنید. دوم اینکه می توانید استحکام و دوام لازم را برای نمای ساختمان فراهم آورید.

چسب پلی اورتان به سرعت خشک می شود. این مسئله نیز سرعت آب بندی نمای ساختمان را افزایش می دهد. بیشتر افرادی که تمایل به آب بندی نمای ساختمان دارند، به دنبال انجام کار سرعتی هستند. ضمن اینکه این چسب ها برعکس موادی که به عنوان آب بند نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، نیازی به زیرسازی ندارند. همین مسئله سرعت کار با چسب های پلی اورتان را افزایش می دهد و از تحمیل هزینه های بیشتر برای زیرسازی نمای ساختمان نیز جلوگیری خواهد کرد.

C:\Users\Norozian\Downloads\bazsazi1.jpg

نحوه آب بندی نما و عایق در آمل

چسب های پلی اورتان برای آب بندی نما و عایق در آمل گزینه مناسبی هستند. چون با توجه به انعطاف قابل توجهی که دارند، می توانند برای نماهای مختلف سیمانی، آجری، کامپوزیت، شیشه ای و غیره مورد استفاده قرار بگیرند. این چسب ها در برابر پارگی، کشش و تنش های رطوبتی و دمایی مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهند و سال های سال می توانند به عنوان یک گزینه ارزشمند برای پوشش دهی نمای ساختمان کارایی داشته باشند.

قدرت چسبندگی بالا

مسئله مهم دیگر در مورد چسب های پلی اورتان این است که این چسب ها از قدرت چسبندگی بالایی نیز برای آب بندی نما و عایق در آمل برخوردار هستند. در نتیجه می توانند در کمترین زمان ممکن با سرعت بالایی به نمای ساختمان بچسبند و قدرت چسبندگی خود را نشان دهند.

C:\Users\Norozian\Downloads\عایق-کاری-نمای-سنگی.jpg

آب بندی نما و عایق در آمل

اطلاعات در مورد نانو فناور 

آب بندی با چسب پلی اورتان چگونه انجام می شود؟

برای آب بندی نما و عایق در آمل ممکن است با نماهای شیشه‌ای و کامپوزیت مواجه باشید. در این صورت استفاده از چسب های پلی اورتان گزینه مناسبی برای آب بندی نما خواهد بود. برای شروع آب بندی نماهای کامپوزیتی ابتدا باید لاستیک های کهنه شده و فرسوده روی نما را حذف کنید. در ادامه برای استقرار مناسب کامپوزیت ها در اطراف درزهای آن ها از چسب کاغذی استفاده کنید. چسب پلی اورتان دارای چنان قدرت چسبندگی است که می تواند در مدت زمان کوتاهی به سطوح کامپوزیتی و شیشه ای بچسبد. در چنین حالتی امکان حذف کردن چسب پلی اورتان از روی سطوح تقریباً غیرقابل ممکن است. بنابراین ما به شما توصیه می کنیم اگر تصمیم به آب بندی نما و عایق در آمل گرفته‌اید، حتماً از به کار بردن چسب پلی اورتان برای آب بندی اطمینان حاصل کنید. چون این نوع چسب ها به محض اینکه برای آب بندی و عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرند، عملاً قابلیت حذف کردن ندارند.

C:\Users\Norozian\Downloads\71c657ba-1af0-466d-821d-fc7a02540d62.jpg

نحوه آب بندی نمای ساختمان

بین درزهای کامپوزیت همیشه محفظه مناسبی برای انتقال هوا و ورود رطوبت و آب باران وجود دارد. اگر بین کامپوزیت ها به وسیله چسب های پلی اورتان به خوبی پر شود، امکان تبادل حرارت و نفوذ رطوبت به حداقل ممکن می رسد. در چنین شرایطی ایمنی لازم برای نمای ساختمان به خوبی فراهم می شود. ضمن اینکه شرایط دمایی ساختمان در فصول مختلف متعادل خواهد شد. در واقع در ساختمان هایی که راه ورود هوای بیرون به محیط داخل مسدود شده شرایط متعادل دمایی برقرار است.

آب بندی نما برای سایر سطوح

بیشتر افراد در مورد آب بندی نما و عایق در آمل تصورات اشتباهی دارند. این افراد گمان می‌کنند که آب بندی نما تنها بر روی سطوح کامپوزیت و شیشه ای قابلیت اجرا دارد. در واقع چنین تصوری در میان این افراد رایج است که امکان آب بندی سایر سطوح نماهای ساختمانی وجود ندارد. این گمان و تصور کاملا اشتباه است. تمامی نماها از جمله آجر، سیمان، سنگ و… می‌توانند به کمک مواد مختلف تحت فرآیند آب بندی نما قرار بگیرند. منتها نکته قابل توجه در مورد آب بندی نماهای مختلف ساختمانی این است که هر کدام از این مواد و متریال با توجه به ویژگی ها و خصوصیاتی که دارند، تحت فرآیند آب بندی قرار می‌گیرند. ضمن اینکه جنس مواد در نظر گرفته شده برای آب بندی این نماها متفاوت خواهد بود.

آب بندی نما و عایق در آمل برای سایر نماها

عایق های دو جزئی، مواد نانو، چسب زد 90، رزین و… می توانند گزینه مناسبی برای آب بندی نماهای آجری، سیمانی و سنگی باشند. این مواد نیز به اندازه چسب پلی اورتان از استحکام و دوام لازم برای آب بندی سطوح برخوردار هستند. زمانی که بند کشی بین سنگ نمای ساختمان از بین رفته باشد، درز و شکاف ها نیز بر روی سنگ نمای ساختمان ایجاد می شوند. در چنین شرایطی باید آب بندی سنگ نمای ساختمان به عنوان یک مسئله جدی مورد توجه قرار بگیرد. چرا که در این شرایط درز و شکاف به وجود آمده بر روی سطح سنگ، امکان جذب بالای آب را فراهم می کند.

C:\Users\Norozian\Downloads\شستشوی-نمای-ساختمان.jpeg

آب بندی نمای ساختمان

برای اینکه این سطوح به شکل مناسب آب بندی شوند، ابتدا باید درز و شکاف های ایجاد شده بر روی نمای ساختمان به خوبی پر شوند. در ادامه نیز بندکشی مربوط به سنگ نمای ساختمان بازسازی و ترمیم شود. در مرحله آخر نیز مواد و متریال آب بندی نما متناسب با نوع ساختمان و مواد به کار گرفته شده در نمای ساختمان انتخاب شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست